+36705648384

Sweet Bar

Megérkezett a legújabb örület egyenesen Amerikából, valami nagyon új, valami nagyon különleges, valami nagyon egyedi és valami borzasztóan látványos.

Sweet Bar, Candy Bar : Nehéz lenne magyarra fordítani és nem is hangzana túl jól, legalább is nem tükrözné hűen azt amiről ez szól. És hogy miről is szól: a látvány és az ízek olyan egyedi és személyre szabott kombinációja, ami felülmúl minden képzeletet.

Egy olyan asztalt képzeljünk el amin minden az ünnepeltekről szól, színek és ízek tökéletes összhangjában.

FIGYELEM kéretik felhívni a násznép figyelmét, hogy miután minden vendég fényképezőgépével, okostelefonjával hosszú perceken át fotózta a Sweet Bar-t bátran meg lehet kóstolni.

Sweet Bar tartalma:

A sweet Bar tartalma minden esetben egyedileg kerül összeállításra, színvilága teljes mértékben képes azonosulni a dekoráció színével, vagy akár teljesen el is üthet tőle.

Az asztalra kerülhetnek a mostanság nagyon trendi édességekből pl. macaron, cake pop, cup cake, kézműves bon-bon-ok, de akár el lehet menni egy teljesen retro irányba is ahol a 80-as évek desszertjeivel találkozhatunk pl.: télifagyi, zizi és kojak nyalóka stb.

A Sweet Bar minden esetben adott létszámhoz igazítva kerül kialakításra, elkészítése minden esetben a vendégek érkezése előtt történik, bérlése a rendezvény teljes időtartamára szól.

www.pinkchocolate.hu - csokiszökőkút bérlés, kézzel készített édességek, esküvői dekor, party kellék (tel.:+36/70-564-8384)